The relationship navigator

Научи повече за твоите връзки!

 

Обича ли ме? Имаме ли шанс заедно? Как ще се развие връзката ни?

Астрологията може да ни каже кои са главните чувства, енергии и роли, които двама души си разменят в дадена връзка.

 

Тя разчита за нас къде са знаците на любовта, съвместното развитие, хармонията, подкрепата, и обратното - на замъглената комуникация, напрежението, контрола и конкуренцията. Колкото по-добре познаваме тези изначални качествa на връзката си, толкова по-спокойно и уверено ще знаем какво да очакваме от нея.

 

Astrobooth Ви дава кратка и ясна прогноза, основана на ключовите хармонични и предизвикателни  астрологични аспекти, които имате като двойка, и които се отразяват на връзката Ви. В астрологията, както и в живота, има специфични индикатори, какъв точно е потенциалът на връзката Ви, и това са планетите, знаците и домовете, в които се намират и аспектите, които сключват. Всеки важен аспект, ако го има във Вашата карта, е описан в кратка статия и Ви дава представа за силите, които формират и определят вида на взаимоотношенията Ви.

 

Процесът е лесен - просто попълнете дата, място, пол и дайте име - за Вас и за важния за Вас човек.

Прогнозата Ви дава пълен списък на най-важните аспекти, които действат в астрологичната синастрия на Вашата връзка.

И това можете да направите за всички видове връзки, които имате - лични, интимни, духовни, професионални, роднински, приятелски и др.

Любопитни ли сте да узнаете какво казват планетите за Вас и Вашия партньор? Не чакайте, вижте началото на Вашата прогноза с броя аспекти, за да разберете какво Ви очаква!

Partners

Изтеглете мобилното приложение Astrobooth