Уран в Телец– в кои сфери на живота ни ще има революции за всяка от зодиите – втора част

Очаква ни кратък трейлър до 6 ноември 2018 и след 6 март 2019  сериал с изненади и обрати до 2026

Уран е в Телец:
От 15 май 2018 до 6 ноември 2018; 
От 6 март 2019 до 7 юли 2025 и от 7 новмри 2025 до 25 април 2026.
Всяка зодия (слънчевият знак) и асцендентът дават най-вероятните сфери, в които ще се случат промените за вас през тези седем години. 


Везни
След 84 години, Уран влиза отново в Телец – това е вашият осми дом. Досега беше в седми дом – партньорите – съпруг, съдружник, лекар, счетоводител, терапевт. В областта на взаимоотношенията с тях имахте внезапни обрати, смени, раздели и събирания. Там, където връзките устояха, беше заради споделените ценности и приятелството. Сега вече гледате по друг начин на тези връзки и хора, не както преди седем години. Всяка илюзия е паднала, осенили са ви внезапни прозрения, но и сте внесли нови елементи в тези взаимоотношения, които преди ги е нямало. Не ви е било леко, защото смяната на ценностите е нещо, дълбоко разтърсващо същността на Везните. Но Уран прави точно това – променя старите възгледи и навици в нови, сменя ги. Сега новото, смелото, неконвенционалното и революционното вече няма да тревожи връзките ви (те вече са променени), а ще навлезе в областта на парите на другите, парите от раздели и наследства, заемите, ипотеките, отношенията с банките и финансовите институции, областта на секса и тайните, смъртта. Ще имате внезапни пориви да действате в тези области, внезапни нужди или ресурси, които ще ви се предоставят. Ще трябва да се справяте през следващите години с тези неравномерни и доста изненадващи и екстремни влияния! Ще се интересувате или инвестирате в новите валути или други иновативни парични явления и бъдете внимателни и нащрек, защото и там развитията ще са бурни. Хубавото е, че тези изненади могат да са в двете посоки – внезапна нужда от пари, възникнала изненадващо или внезапен прилив на парични средства – също от странни места! Изненадващите обрати, новостите и свободата ще са ваши главни жалони в тези области и вие ще трябва да свикнете с тях. За вас като Везни ще се наложи да изградите хармония и да постигнете баланс в една среда на постоянно люшкане и промяна – задача трудна и постижима само от вас. 


Скорпион
Сигурно искате да си отдъхнете от влакчето от Лунапарк, на което се возихте през седемте години, в които Уран беше във вашия шести дом. Какво имам предвид – човек наистина трябва да е постоянно нащрек с изненадите на тази планета, когато тя е в дома на здравето, ежедневната работа, колегите и малките домашни любимци. Обрати, новости, различна визия и поведение в тези области и справяне с кризите – били те ползотворни или заредени с опасности, ви донесе този период. Е той свърши. Ето че дойде времето обаче на сериозния партньор, на съдружника или лекаря – дали ще останете заедно? Вашите възгледи по въпроса ще се сменят, нови неща и хора, типове взаимоотношения, вече ще ви вълнуват. Уран е големият будител – той именно „събужда“ в нас заспали черти на характера или нужди в отношенията ни. Вече няма да можете да карате по старому – дали ще смените терапевта, дали ще поискате повече свобода във връзката си, дали ще се разделите (а може и отново да се съберете) със съдружника си – не се знае точно, но това ще са основните влияния, с които ще се справяте през следващите години. Имайте предвид, че освен нов тип взаимоотношения, Уран прокламира и свобода във връзката – например да е отворена или с повече самостоятелно време за всеки от двойката. Ще обърнете и повече внимание на собствените си интереси и ще задълбочите себепознанието си именно заради това. За вас, Скорпиони, свободата на другия е трудно нещо, вие се стремите към власт, манипулация, дори собственически понякога. Тези нови повеи в отношенията ще стряскат вашата страстна природа, вашите дълбоки чувства ще преливат, вашите съмнения ще пълзят с ревност навсякъде. Тук за вас ще бъде революцията – как да дадете свобода , да бъдете себе си без да се налагате, да опознаете по-независимите аспекти на отношенията и на своите собствени черти. Във всеки случай, ако не се разделите или ако се съберете отново, въздухът ще е по-свеж и атмосферата по-лека помежду ви, а свободата – по-голяма.Може да ви привлекат необичаен за вас тип хора, може много внезапно ( не се препоръчва) или след дълъг период на уговорки, да се ожените или да сключите договор. Както и да постъпите, очаквайте неочакваното и си дайте и на себе си свобода да се проявите по нов начин.


Стрелец
Свежата природа на Стрелеца по принцип лесно се нагажда към новото, но сега изпитанието ще е да усвои урока за реагиране на промените и изненадите в областта на здравето и работната рутина – какво казах, рутина ли? – за Стрелеца такова нещо звучи убийствено. Сега ще може да се научи как да реагира на постоянни промени в тези области. Досега, седем години, това поле беше сферата на любовта, децата, игрите, забавленията, творчеството. Там изненадите, гениалните хрумвания, изблиците на енергия бяха по-скоро естествени и желани и донесоха на Стрелеца доста радост и усмивки. Още повече, че Овен, като огнен приятелски знак, даваше заряд и настроение в тези точно области на живота. (Уран беше в Овен). Може би имахте много любовни истории, които сега ще се уталожат и ще се установи една главна. Сега земният Телец, в който навлезе Уран, за да ни даде кратко превю на това, което ни предстои, в следващите месеци, ще бъде труден за разбиране от Стрелеца и той ще трябва да успокои реакциите си, въпреки, че те ще бъдат предизвиквани изненадващо и внезапно. Ще има хаос, ще се опитате да разчупите оковите някак в тези области от живота си – здраве, режим, рутина, ежедневни задължения, малки домашни любимци, – правете го обаче разумно и зачитайте другите и собствените си интереси. Ще бъдете силни, ако защитавате хуманни каузи, смели иновативни проекти, необичайни методи на работа и извършване на ежедневните задължения. Сменете нещо сами в тези области, намерете новите пътеки и тръгнете по тях. Ще ви изведат пред по-широки и нови хоризонти, за които дори не сте подозирали. Вие сте известни с прямия си изказ, сега ще имате и гениални прозрения и напредничави мисли и вярвания. Може би ще изнамерите сами нови ниши и методи за ежедневната си изява или за рутинните задължения, или ще ги смените тотално. Ще се грижите и за здравето си по абсолютно обновен начин. Може да измислите и стартирате нов бизнес, изцяло иновативен. Ако сте в ИТ или научните среди, в сферата на интернет комуникациите или масовото производство, можете да изумите всички с новите си идеи и виждания. Дерзайте!


Козирог
В последните седем години Козирозите смениха къщата, семейството им се „преформатира“ – влязоха нови членове и се разделиха със стари, може би се местехте и то неведнъж. Или имахте затруднения с ремонти, изплащане, устройство на къщата, дома, семейството? Това вече приключи. Областта, в която сега ще имате изненади е любовта, игрите и забавленията, почивката и творчеството, децата ви. Там ще идват новостите, промените, идеите и свободата. Може би вашите деца ще предприемат революционни крачки към нов начин на живот или ще се впуснат в иновативни проекти, свързани с новите технологии, науката и изобретенията. Това ще дойде като гръм от ясно небе, неочаквано и ще ви свари неподготвени. А Козирозите обичат контрола, нещо повече – те са майсторите на стратегиите, решенията и изпълнението им. Сега непредвидените ходове на съдбата и любимите хора ще поискат от вас да сте творци и да бъдете освободени в мисленето и действията си. Може да подкрепите начинанията на децата си, които ще са свръх нетрадиционни и смели. Може те да ви подкрепят вас, ако дръзнете да се занимавате с нещо ново и да изживеете еуфорията на творческото начало. Сигурно е, че ще ви се случи не един път и ще ви кара да нарушите всички правила. Консервативната иначе природа на Козирога ще срещне мощта на напредничавото мислене – толкова изкушаваща за измисляне на нови стратегии и изкачване на нови върхове. Всеки проблем ще става нова тема за творческо мислене и иновативен подход! За Козирозите, които не са много гъвкави, особено със Сатурн в техния знак, това ще е като въпросът на живота – ще спечеля ли от този ход или не, да го направя ли? И отговорът сега ще е изненадващ! Ако след седемте години на Уран в Телец, апропо – във вашата земна стихия, не си научите урока как да реагирате, значи напразно ще сте минали през тези времена. По-добре впрегнете земните си качества и се справете и с тази непроста задача поновому!


Водолей
На Водолеите им предстои да преминат през завоите и обратите на домашния фронт, които Козирозите току –що оставиха зад гърба си. Досега те имаха вълнуващи нови преживявания в областта на близките, с които живеят, съседите, братята, сестрите, кратките пътища и ранното образование. Там те смениха не един план и ход. Сега ще сменят място на живеене, ще посрещат и изпращат членове на семейството – за кратко или завинаги. Ще търсят нови начини да градят дом и семейство – в пряк и преносен смисъл. Може да заживеят пробно с някой или да се разделят временно. Да им бъде поискано да разменят дома си с близки. Най-различни вариации на промени в дома и живота с хората в близкото и роднинско обкръжение. Ако досега бяхте енергични и предприемчиви в пътуванията, делата с братя и сестри, близки и роднини, то сега тази енергия ще стане по-стабилна и земна и ще се изразява във внезапни решения за промени в устройството на дома ви – от това къде, до това колко време и с кого живеете. Както и по какви правила и защо! Ще смените и няколко пъти ценностната си система, свързана с дома, както и начина, по който се наслаждавате на домашния уют. Парадоксално, тук ще ви е от помощ фактът, че като фиксирана зодия вие самите мразите промените и това ще намали до известна степен хода на вземаните от вас решения за промяна. А свободният ви дух, мисъл и въображения ще сащисат не веднъж и два пъти хората у дома. Да не забравяме, че Уран е вашият управител и вие сякаш ще „управлявате“ сами тези процеси. Хубавото е, че ще има, както непредвидености и зиненади, така и някои от тях ще са чудесни хрумвания и успешни ходове. Вашата Водолейска интуиция ще ви води по пътя към верните решения. Тук важното е да не проявявате прословутата въздушна студенина, а да мислите за другия и неговата позиция и нужди.


Риби
Край на финансовите катаклизми! Уран излезе от вашия втори дом, сега е в дома на кратките пътешествия, ранното обучение, братята, сестрите и съседите. Те ще ви изненадват. Но, нека се върнем на Уран в Овен – вие имахте своите седем тежки години, в които като гъвкави и мъдри, се справихте с трудностите в областта на лично спечелените пари, ценностната система, себехаресването и плътските удоволствия. (Новолунията и затъмненията по оста Овен-Везни, които провокираха Уран също имаха своя ефект.) Именно способността ви да измисляте и следвате хиляди сценарии и ходове ви помогна най-много, вие научихте урока си! Сега предстои да се справяте с не по-малко интересни казуси в областите, които са в трети дом на зодиака. Ще тръгвате и ще се връщате от много кратки пътешествия, ще имате много изявена енергия в разговорите, излагането на тезите си, които ще са нови и дръзки. Сигурно ще се възползвате от най-новите и модерни средства да ги комуникирате. Хората ще ви слушат и ще се учат от вас. Комуникацията въобще ще е много импулсивна, внезапна и смела. Вашите хора от близкото обкръжение ще се държат също така, ще ви изненадват и ще преследват много нови проекти, начинания, идеи. Ще дискутирате живо как да дадете шанс на тези новости и ще ги подпомагате. Ще се радвате на своята уникалност и различност. Вие имате и начин, и стил, знаете как да представите тези свои черти поновому. След шестте месеца на стартиране на тези теми, Уран за малко ще се върне в Овен и ще напомни за миналия седем годишен период, но след това окончателно ще излезе от Овен и няма да се връща там 84 години.

Прочети повече


Интервю на Astrobooth с Пoлин Героса за коронавирус пандемията и Астрологията : Астрологията и коронавирусът

Март 2020:
Хирон в Овен
Уран в Телец 
Юпитер, Сатурн, Плутон и Южен възел в Козирог
Нептун в Риби

Ретроградните планети през 2020 - Astrobooth Келендар

Уважаеми читатели на Astrobooth,

Като подарък за 8ми март ви представяме нашия Календар за ретроградни планети за 2020 г. Знанието е сила, а за Вас, любителите на астрологията, то е и навигационен инструмент.

Astrobooth

Интервю на Полин Героса за Astrobooth

Първо, бих искала да изразя дълбоката си благодарност, че приехте любезната покана от мен и Astrobooth да направим това интервю. След това искам да споделя с нашите абонати и читатели за уважението ми към Вашия астрологичен и консултантски стил, толкова различен от българския – Вие навлизате дълбоко в измеренията на душата и практически и дълбоко насочвате клиента към неговите /нейните душевни дълбини, търсения, житейски път , желания и надежди. Много рядко се случва само в една сесия да се получава такава навигация, съвет, откровение и внимателно разбиране. Вашата съпричастност и духовен подход правят това преживяване изключително и богато!

Изтеглете мобилното приложение Astrobooth