Уран в Телец– в кои сфери на живота ни ще има революции за всяка от зодиите

Очаква ни кратък трейлър до 6 ноември 2018  и след 6 март 2019  сериал с изненади и обрати до 2026

Уран е в Телец:
От  15 май 2018 до 6 ноември 2018; 
От 6 март 2019 до 7 юли 2025 и от 7 новмри 2025 до 25 април 2026.
Всяка зодия (слънчевият знак) и асцендентът дават най-вероятните сфери, в които ще се случат промените за вас през тези седем години. 

Овен
За вас беше истинско предизвикателство периодът, в който Уран Беше в Овен – бяхте избухливи, станахте неконвнционални, не си държахте езика зад зъбите. Може би променяхте много и екстравагантно външния си вид. Може би имахте гениални идеи? Или такива свързани с интернет и новите технологии или ИТ и масовото производство? Може би преживяхте някакви здравни проблеми, възникнали внезапно и изненадващо. Сигурно ги преодоляхте относително бързо и ви остана поуката, че трябва да внимавате. Сега съвсем друга област ще бъде засегната от изненадите на Уран. Ще се смени тотално начинът ви на печелене на пари и отношението ви към тях. Ще търсите и парадоксално „освобождаване“ от тегобите на материалите ценности може би през начин на печеленето им, който ви по-приятен, по-любим. Може и да  е чрез хобито или някаква любима втора специалност. Финансиите ви ще са на големи приливи и отливи, които ще са внезапни. В края на периода ще сте се научили да се справяте по-добре с това непостоянство (Ще изникват внезапни харчове, но и внезапни източници на приходи). Очаквайте изненади и промени в доходите, както и в начина, по който се наслаждавате на физическите удоволствия и това, което цените. Ценностната ви система ще премине през внезапни промени, проблясъци и ще бъде обновена. 


Телец
За първи път в живота си ще преживявае Уран във вашия знак – Телец. Сега това ще бъде генерална репетиция, защото само Телците, родени рано в знака – през Април, ще почувстват новите повеи. Другите – чак, когато Уран достигне градусите на рожденото им слънце. Но така или иначе, всички, изненадващо и за самите вас ще усетите тенденциите и най-вероятно ще започнете да правите смели, гениални ходове, промени и да се презентирате като авантюристи и нетрадиционни. Това е толкова различно от досегашния ви образ, че ще е трудно да ви повярват дори в началото. В главата ви ще гъмжи от идеи, някои невероятно прозорливи и напредничави. Децата от зодията ще са особено креативни. Ще се промени и външния ви вид може би, като начало, ще започнат да ви възприемат по нов и свеж начин. Вашето прословуто спокойствие и стабилност ще бъдат прекъсвани от изблици на енергия, прозрение и смели виждания. Дали ще са реалистични, да , но ще са напред във времето! Жизнената ви енергия ще има неочаквани приливи, подходът ви към живота – също ще е много по-енергичен. Ще имате и силите и мотивацията да се развивате в нови и смели посоки!

Близнаци
Уран е известен като високата октава на Меркурий – управителят на Близнаци. Затова трябва да прочетете тази прогноза – всичко ще е на по-висока октава за вас, по-сериозно, по-прозорливо и по-хуманно. Близнаците са зодията, изобразена от човеци и въплъщават човека като мислещ, комуникиращ и пътуващ. Уран сега ще изведе на нов път именно мисловните ви качества и ще ги превърне в идеи. Уран ще бъде във вашия дванадесети дом, идеите ви ще са образни, направо като филми, ще идват внезапно и бързо при вас, но вие сте свикнали с това, като бърз и умен знак. Сега те ще засягат света на тайните и душата обаче, все опитности, не много типични за Близнаците. Връзката с духовността ще постави пред вас високата летва – да мислите за вечните, дълбоките и малко тъжни неща от живота. Ще разгадавате техните механизми и ще си обяснявате много неща. Ще ви осеняват внезапни мисли, футуристични идеи, иновативни решения. Сега те ще идват, когато сте сами, за разлика от обикновеното ви състояние – постоянно сред хора, общуващи и действащи. Математиката, интернет, програмирането – все занимания в изолация, ще ви вървят много с изблици на особен успех.


Рак
Вие сменихте изцяло попрището си, начина, по който се представяте пред света. Уран беше във вашия десети дом на кариерата и общественото положение. Научихте нови неща, вероятно свързани със сферата на интернет, ИТ, новите технологии. Това „обучение“ започна може би с внезапно прекъсване, хаос, смяна на заниманието и навлизането в непознатото и новото. Имало е скокообразно придвижване в новата област. Този труден период сега приключи. Корените ви вече са други в областта на начина, по който си изкарвате прехраната. Сега ще си отдъхнете. Социалната сфера ще стане свръх оживена и белязана със знака на приятелството за вас. Ще завържете нови връзки и приятелски отношения, ще влезете в нови среди и клубове, общества и социалните медии. Много удоволствия и забавления ви чакат! Чрез тях ще учите много нови неща и самите вие ще се присъедините към среди, които изповядват нови надежди и пътища към тях. Хай-тех, хуманитарните и иновативните области ще ви бъдат интересни и ще общувате с млади хора там. Социалният ви живот ще ври и кипи. Уран е „у дома“ в единадесети дом и ще се изяви в пълен блясък за вас. Ще срещнете високо ефективни, успешни и креативни хора, които ще ви инспирират и окуражат да направите промените и да вървите по пътя, който смятате за верен! ! Насладете се на това обновяване! Можете да започнете политическа кариера, да се захванете с благотворителна кауза, хуманитарна концепция и въобще да развиете своите надежди и приятелства.

Лъв
Може би пътувахте, учихте, обновявахте вярванията и познанията си досега през изминалите седем години. Уран беше във вашия девети дом. Чужденците и чуждите страни ви изненадваха хубаво и ви носеха успех. Сега с гръм и трясък навлиза в десети – на кариерата и социалния напредък, на имиджа в обществото! Рязък обрат, който сега , дори да е загатнат в първия период на Уран в Телец – до 6 ноември 2018, след 6 март 2019 ви вещае нови пътища, ново поприще в сферата, свързана с интернет, ИТ и високите технологии. Очаквайте неочакваното! Сега до ноември ще мине „кратък трейлър“ на това, което ни предстои, за всички нас! Сграбчете случая! Това е прогнозата за вас. Дерзайте и бъдете смели, след буря хоризонтите са най-чисти. Творческите ви изяви ще станат по-силни и провизионни, ще предначертаете собственото си бъдеще. Дали ще е трудно – и още как! Но вие сте смели и комбинативни, само дето не обичате промените. Е, Уран предизвива във всеки от нас поне по една черта на характера. Може да не влезете като владетел през новата врата, но определено ще направите впечатление с ума и знанията, с визията си и напредничавите си идеи! Ние всички посрещаме по веднъж в живота си, ако живеем 84 години, Уран в областите от живота, чиито домове транзитира. Уроците му са светли, мъдри и безценни. Плаши ни тяхната изненадваща внезапност, но за прозренията няма как да сме готови. Вашите прозрения ще са в попрището и кариерата, в напредъка и пътя по социалната стълбица. Бури, ветрове и ярки светкавици ще осветяват този път. И много труд и смяна, смяна на позиция, вид работа, среда, сфера. Ще имате и нови светли хоризонти! Не се плашете! Мъдростта на младите и дръзките е с вас. Ако досега ви беше естествено лесно, защото Уран беше в приятелския огнен Овен, сега ще стане ново и трудно, но пък можете да разчитате на спонтанността си – тя е Уранова черта също. (Апропо, питайте Раците за какво става въпрос – за тях Уран вече премина през десети дом!)

Дева
На пръв поглед рационалната, земна, съобразителна дева няма нищо общо с големия революционер и будител Уран. Но, не е така, мили Деви! Има – Меркурий! Високата октава на вашия управител на зодията е Уран! Ще пътувате, ще учите, ще вадите визи, търсете университетски курсове, нови познания, нови земи и чужденци! Те ща са извор на изненади и вдъхновение, на новости и предизвикателства. Каква чудесна прогноза! Какво е хубавото тук – че досега Уран беше във вашия дом на парите на другите, парите от раздели, развод, данъците, кредитите, инвестиционния капитал, студентските заеми, комисионните, неочакваните изблици на новости в тази област. Плюс секса, дълбоките недра на душата, психоанализата и скритото във всеки от нас. Там вие имахте своите мигове на изненади, прозрения, новости и смяна на старото с новото. Уран няма да се връща там за времето на вашия живот! Ура! Е, след шест-месечния трейлър за това какво ни чака, Уран ще се върне за няколко месеца назад, но вие вече ще знаете как да реагирате. Кажете „довиждане“ на финансовия стрес и се радвайте на придобитите умения да го менажирате! Дойде времето на работата като комуникатор – чудесна сфера за Девите, като редактор, преводач, писател, изследовател, водещ, продуцент. Това са „свои води“ за Девата, Меркурий знае как да се справя в тях. Ще бъде в по-бурна атмосфера, но на вас може да се разчита в трудни времена, Деви. Може да се захванете внезапно с ново обучение, или да станете последовател на напредничаво движение с нова философия. Вашият усет към детайла ще направи от този период златна мина, от която ще изскочи вашето произведение, написано за тези седем години или за прозренията и наученото в него, което ще публикувате успешно.

Прочети повече


Интервю на Astrobooth с Пoлин Героса за коронавирус пандемията и Астрологията : Астрологията и коронавирусът

Март 2020:
Хирон в Овен
Уран в Телец 
Юпитер, Сатурн, Плутон и Южен възел в Козирог
Нептун в Риби

Ретроградните планети през 2020 - Astrobooth Келендар

Уважаеми читатели на Astrobooth,

Като подарък за 8ми март ви представяме нашия Календар за ретроградни планети за 2020 г. Знанието е сила, а за Вас, любителите на астрологията, то е и навигационен инструмент.

Astrobooth

Интервю на Полин Героса за Astrobooth

Първо, бих искала да изразя дълбоката си благодарност, че приехте любезната покана от мен и Astrobooth да направим това интервю. След това искам да споделя с нашите абонати и читатели за уважението ми към Вашия астрологичен и консултантски стил, толкова различен от българския – Вие навлизате дълбоко в измеренията на душата и практически и дълбоко насочвате клиента към неговите /нейните душевни дълбини, търсения, житейски път , желания и надежди. Много рядко се случва само в една сесия да се получава такава навигация, съвет, откровение и внимателно разбиране. Вашата съпричастност и духовен подход правят това преживяване изключително и богато!

Изтеглете мобилното приложение Astrobooth