Пълнолуние в Лъв – пълно лунно затъмнение във връзките и любовта

На 21.01.2019 ни очаква пълно лунно затъмнения в Лъв. Луната ще е на 1˚ Лъв, а Слънцето ще е във Водолей. Пълнолунията са времето на изпълването, приключването, завършека, плодородието, връзките и чувствата. Луната управлява чувствата, Лъвът като знак отговаря за любовта, децата, играта, театъра и драматичното, забавленията. В тeзи области ще стигнем до край и ще видим плодовете на това, което приключва сега. Ще ни владеят емоциите, ще се изразяваме драматично и ще търсим ефекта от думите и жестовете си. 
Това пълнолуние е с пълно лунно затъмнение и е ориентирано към връзките в живота ни. То естествено ще засегне знаците от фиксирания кръст – Лъв, Водолей, Скорпион и Телец. Може да доведе до приключване на връзка, но може и да ни накара да осъзнаем изведнъж нуждата от другия. Затъмненията обикновено осветяват като прожектор сфера от живота ни, която става важна за нас – сега това, освен връзката ни, може да е някое чувство, здравето, отношението към тялото ни. Досега всички тези процеси са кипели сякаш под похлупак и той изведнъж хвръква и виждаме парата, която сме сдържали. 
Нужди, липси или забравени мечти, както и желания за учение, път, напредък в някоя област или трансформация, сега стават особено важни за нас, превръщат се в приоритет. И заради квадрата с Уран това ще е внезапно, неочаквано, ще ни „удари като гръм от ясно небе“.
Всяко пълнолуние поставя на преден план и въпроса за нас и другия; кого слагаме на преден план и как изживяваме връзката си – така ще е и сега – ние ще „сме Луната“ – чувстващият, влюбеният, а Слънцето – другият, ще е партньорът или сферата от живота, която ще осъзнаем по нов начин. Ще усетим, че трябва да предприемем действия, промени. 
Този процес най-вероятно е стартирал миналата година – юли-август 2018. Които домове за нас са с къспове в Лъв и Водолей, сега ще претърпят финални промени. 
Следващите затъмнения през 2019 ще засегнат оста Рак-Козирог.

 

Прочети повече


Интервю на Astrobooth с Пoлин Героса за коронавирус пандемията и Астрологията : Астрологията и коронавирусът

Март 2020:
Хирон в Овен
Уран в Телец 
Юпитер, Сатурн, Плутон и Южен възел в Козирог
Нептун в Риби

Ретроградните планети през 2020 - Astrobooth Келендар

Уважаеми читатели на Astrobooth,

Като подарък за 8ми март ви представяме нашия Календар за ретроградни планети за 2020 г. Знанието е сила, а за Вас, любителите на астрологията, то е и навигационен инструмент.

Astrobooth

Интервю на Полин Героса за Astrobooth

Първо, бих искала да изразя дълбоката си благодарност, че приехте любезната покана от мен и Astrobooth да направим това интервю. След това искам да споделя с нашите абонати и читатели за уважението ми към Вашия астрологичен и консултантски стил, толкова различен от българския – Вие навлизате дълбоко в измеренията на душата и практически и дълбоко насочвате клиента към неговите /нейните душевни дълбини, търсения, житейски път , желания и надежди. Много рядко се случва само в една сесия да се получава такава навигация, съвет, откровение и внимателно разбиране. Вашата съпричастност и духовен подход правят това преживяване изключително и богато!

Изтеглете мобилното приложение Astrobooth