Любовен калкулатор – мечтаната везна за любов

Калкулатор за лични астро прогнози за любов, секс и брак – Astrobooth.com

Имат ли чувствата количествено измерение, могат ли да бъдат засечени от радар? Какво е разликата между голямата любов и мимолетната връзка? Как оценяваме тези „параметри“ на любовта? 
Сега, когато Венера е ретроградна, се вглеждаме още повече във връзките - какво и защо не върви, каква е причината да зацикляме.
Астрологията може да ни даде доста точни отговори на това. Тя има индикатори за силата, дълготрайността, хармонията и привличането. Да ги наречем любовен калкулатор.


Това е нашият имидж и стил в любовта
За жените гледаме Марс - къде и в кой знак се намира, а за мъжете - тяхната Венера. Там трябва да видим стила, амбианса, характера на човека, когото търсим. 
Мъжете търсят в любовта жени, които са в стила и характера на тяхната Венера - затова е важно да знаем знака, в който се намира Венерата на нашия партньор. (Вижте статията за Венера в знаците „Привличането в астрологията“ в блога на Astrobooth.
Знакът на Венера на практика показва какво харесва ТОЙ. 
Този “любовен имидж” има и втори пласт и той е свързан с образа на жената, с която мъжът би изживял живота си – този образ зависи от знака на луната. 
За жените любовният калкулатор показва какъв е типът мъж, който ТЯ харесва според знака, в който се намира Марс. 
(Вижте „Любовен хороскоп или колко е важно той да е идеалният“  в блога на Astrobooth.
Въоръжени с тези знания вече можем да си представим какво търсим ние и какво очакват от нас. 
Сегашната ни тръпка, обаче, вписва ли се в тази картина? Хммм, да видим!
Идва ред на по-сложните изчисления с любовния калкулатор.

Венера и Марс и техните аспекти според любовния калкулаторlove-calculator-Astrobooth
Първо вижте дали имате аспекти между Венера и Марс в хороскопите си. Това можете да направите с калкулациите за Чувства, Романс, Секс, Женитба в Astrobooth.com
Ако имате тригони, секстили или дори съвпад  и опозиция – прогнозата е повече от добра, защото те са силни лични аспекти на любовта.
Ако нямате нито един – може би нещата ще зависят повече от други аспекти, които обаче включват Венера и Марс – проверете за тях , особено ако включват Венера, защото тя отговаря за любовните чувства и любовта и при двамата. А за Марс – обърнете внимание, дали мъжът във връзката, за която правите прогнозата с любовния калкулатор, има аспект с неговия Марс.
Вижте и квадрата като аспект, той показва трудности, които обаче, могат да се решат – квадратът по принцип изисква взимането на решение за общия път, който не е задължително да е компромис, а по-скоро – най-малкото общо кратно или допирателната, по която хората няма да се карат и противопоставят.

Любовният калкулатор и тежките планети

Всички тези аспекти, както и техните тълкувания можете да видите, ако си направите прогноза за любовна връзка в Astrobooth. В повечето случаи хармоничните аспекти с Венера означават дълготрайност на връзката.
Ако обаче имa Уран, ще имате чести прекъсвания, студенина, хуманност, но и липса на лично ангажиране. Ако Сатурн е участник в аспект, очаквайте тежест, но и дълготрайност.  При работа тази връзка може да превърне оловото в злато и тя да разцъфти на късни години. Ако е намесен Нептун – медицината и музиката ще изпълват живота ви, но може и зависимостите и празните мечтания да го превземат. Няма само хубави или само лоши тълкувания, всичко зависи от вашия избор.

Луната в любовния калкулатор
Уравнението на любовта винаги включва и Луната. Когато видите тълкувания за нея и планета на партньора , знайте, че това се отнася до най-интимните и инстинктивни, дълбоки чувства, които имате. Да, вярно е, те може да са провокирани от отношенията с майка ви, от вашия майчински инстинкт или инстинкта ви за сугурнст, но те са толкова силни, че винаги се намесват в личните ни връзки и ги обагрят с чувства. Например потиснатост или търсене на силния гръб, когато е намесен Сатурн, чувството за вина или подчинение, когато е намесен Плутон, отнасянето в други светове – от музика и филми до мечти, неясноти и дори алкохолни зависимости, когато е намесен Нептун. 
Двете Луни на двамата партньори в любовния, но и в хороскопите за други видове връзки, като например бизнес, играят ключовата роля да покажат „поносимостта“, възможността на двамата да издържат да са заедно. Хармоничните аспекти – тригон, секстил и дори съвпадът, сочат добра прогноза, докато нехармоничните или предизвикателни по-скоро ще поставят двамата на изпитание и в крайна сметка ще са повод за отдалечаване, отчуждение и вражда. 

Любовният калкулатор и нашия изборlove-calculator-Astrobooth
Много е важно да се помни, че астро картата и тълкуванията дават потенциала на връзката и ситуацията. Има допълнителни временни астро влияния, но по-важното е, че има свободна воля на участниците. Това буквално означава, че ако една двойка хипотетично (иначе е невъзможно) има идентични аспекти с друга двойка, това как ще протече връзка и любовта им, зависи от действията и нагласите на двамата. С други думи ние сами избираме какво от потенциала на картата да „активираме“, от какво да се възползваме и какво бихме искали да ни се случи в дадения момент. И тук се намесват не само другата картина на наталната карта на всеки човек, но и неговият живот досега – какъв потенциал той е реализирал и за какво има сили и ресурс в момента на възникване на връзката.
С други думи – дали би пренаредил целия си живот, за да я осмисли и изживее или ще я отмине.
Трябва да гледаме на тези възможности , тълкувания и прогнози като на дадени карти в ръката, за които зависи от нас как и дали ще изиграем.

Калкулатор за лични астро прогнози за любов, секс и брак – Astrobooth.com

Това е нашият имидж и стил в любовта

Венера и Марс и техните аспекти според любовния калкулатор

Любовният калкулатор и тежките планети

Луната в любовния калкулатор

Любовният калкулатор и нашия избор

Прочети повече


Интервю на Astrobooth с Пoлин Героса за коронавирус пандемията и Астрологията : Астрологията и коронавирусът

Март 2020:
Хирон в Овен
Уран в Телец 
Юпитер, Сатурн, Плутон и Южен възел в Козирог
Нептун в Риби

Ретроградните планети през 2020 - Astrobooth Келендар

Уважаеми читатели на Astrobooth,

Като подарък за 8ми март ви представяме нашия Календар за ретроградни планети за 2020 г. Знанието е сила, а за Вас, любителите на астрологията, то е и навигационен инструмент.

Astrobooth

Интервю на Полин Героса за Astrobooth

Първо, бих искала да изразя дълбоката си благодарност, че приехте любезната покана от мен и Astrobooth да направим това интервю. След това искам да споделя с нашите абонати и читатели за уважението ми към Вашия астрологичен и консултантски стил, толкова различен от българския – Вие навлизате дълбоко в измеренията на душата и практически и дълбоко насочвате клиента към неговите /нейните душевни дълбини, търсения, житейски път , желания и надежди. Много рядко се случва само в една сесия да се получава такава навигация, съвет, откровение и внимателно разбиране. Вашата съпричастност и духовен подход правят това преживяване изключително и богато!

Изтеглете мобилното приложение Astrobooth